Rezidencia Leopardi

Destinácia: Taliansko, Abruzzo, Alba Adriatica
Kód zájazdu: 1056274
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Leopardi

TV domáce zviera parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 250 m

Nová moderná rezidencia sa nachádza v kľudnej ulici, 250 m od pláže a 200 m od centrálnej ulice, ktorá vedie k moru. V rezidencii je výťah a má privátne parkovisko.

UBYTOVANIE: Apartmány sú veľmi dobre zariadené so všetkým komfortom: TV, práčka, klimatizácia.

Studio pre 2 osoby s možnosťou prístelky - obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Bilokal pre 2 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Bilokal pre 2-4 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s rozkladacím 2-lôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Trilokal pre 4 - 6 osôb s možnosťou prístelky - spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa a balkón.

STRAVOVANIE: individuálne

 

Pláž strediska Alba Adriatica je jednou z najkrajších na pobreží kraja Abruzzo. Piesok je charakteristický svojou striebornou farbou a piesočná pláž je dlhá cez 3 km a široká v niektorých miestach aj  100 m. Vstup do mora je postupný a veľmi vhodný aj pre malé deti. Pešia promenáda pozdĺž mora je tiež 3 km dlhá a je to oáza plná paliem, oleandrov a píniových hájov. Pozdĺž pešej promenády vedie aj cyklistická cesta, kde je možné praktizovať jazdu na bicykli alebo kolieskových korčuliach. Vo večerných hodinách sa pešia promenáda stane miestom spoločenských a kultúrnych podujatí, s príjemným posedením a počúvaním hudby v miestnych baroch, zmrzlinárňach či pizzeriách. Nechýba tu ani príležitosť k tancu od klasickej polky po disco a latinsko-americké tance. Cyklistická cesta je bez prerušenia napojená v južnej časti mesta na cyklistickú trasu a pešiu promenádu ??strediska Tortoreto Lido a v severnej časti na pešiu a cyklistickú promenádu stredísk Villa Rosa a Martinsicuro, v celkovej dĺžke 15 km.

Generované systémom ProfiTour