Alpen Village

(© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www Nové suity (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www 3* izby (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hi 3* izby (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hi 3* izby (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hi (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk (© Alpen Village Hotel) - Lyžovačky v Alpách  Formula F1  Dovolenka na lodi a plavby  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Lombardia (Miláno), Livigno
Kód zájazdu: 1302584
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Alpen Village

TV domáce zviera práčovňa, čistiareň garáž lyžiareň, úschovňa lyží turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa bazén vnútorný detská postieľka tobogan, šmýkačka detský kútik detský bazén trezor internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od zjazdovky: 250 m
Vzdialenosť od skibusu: 50 m

Poloha:
Príjemný kvalitný hotelový komplex s plnou výbavou a výbornou polohou v južnej časti Livigna. Nachádza sa vo výške 1.900 m n.m. vedľa zjazdovky a 250 m od sedačkovej lanovky spadajúcej do areálu Mottollino. Centrum a skiareál Carosello sú vzdialené 1,5 km. Zastávka skibusu je pri hoteli.
Komplex sa skladá zo 7 napojených chaletov, kde sú umiestnené izby a centrálnej budovy, v ktorej sa nachádza recepcia s lounge barom, reštaurácia, vinotéka, kútik s klavírom a krbom, bar, nová pizzeria Il Borgo a nové Panorama Village Spa.

Vybavenosť a služby:
Vybavenosť
Nová recepcia s lounge barom, reštaurácia, vinotéka, kútik s klavírom a krbom, bar, nová pizzeria Il Borgo
Panorama Village SPA: nová zóna s plochou 3.000 m2 (krytý bazén napojený na vonkajší bazén, detský bazén s 2 šmykľavkami, saunový svet s panoramatickou saunou, biosaunou, tureckým kúpeľom, rímskou saunou, 3 relaxačnými zónami, zónou pre deti)
Detský kútik
Lyžiareň, garáž (za poplatok), požičovňa a servis lyžiarskeho vybavenia
Wifi


Popis ubytovaní:
Všetky izby sú umiestnené v chaletoch prepojených s hlavnou budovou. Každá izba má wifi pripojenie, TV, kúpeľňu, niektoré izby majú balkón.
2-posteľová izba Panorama - 2 osoby, cca 16-20 m2 s čiastočným výhľadom na údolie, pohodlné kúpeľne, izba s kobercom. Niektoré s balkónom.
Sky Family Suita - 5 osôb, cca 35 m2, rodinná suita s panoramatickým balkónom. Zložená z 2 zón: spálne a salónu s pohovkou a kreslom pre prípadné ďalšie 3 osoby. Aj spálňa aj salón majú svoj balkón a veľké okno.
New Sky Junior Suita - 2-4 osoby, cca 35 m2, ideál pre 2 osoby, ale pohovka je využiteľná ako pohodlné spanie pre 2 osoby.
Nord Family Suita - 2-5 osôb, cca 36 m2. Zložená z 2 zón: spálne s výhľadom do dvora a salónu s pohovkou a kreslom pre prípadné ďalšie 3 osoby.
Full Sky Junior Suita - 1-4 osoby, cca 25 m2. S balkónom a 2 presklenými stenami. ideál pre 2 osoby, ale pohovka je využiteľná ako pohodlné spanie pre 2 osoby.
Mountain Family Suita - 2-6 osôb, cca 42-50 m2. Zložená z 2 zón: spálne s balkónom a na sever orientovaného salónu s pohovkou a kreslom pre prípadné ďalšie 3-4 osoby.
2-posteľová izba Standard - 2 osoby, cca 16-20 m2, izba s kobercom, bez balkónu. Kúpeľňa so sprchou, WC.
2-posteľová izba Balkón - 2-3 osoby, cca 16-20 m2, s balkónom. Kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, WC.
3-posteľová izba - 3 osoby, cca 18-20 m2, 3 postele, izba s kobercom, bez balkónu. Kúpeľňa so sprchou, WC.
4-posteľová izba - 4 osoby, cca 18-20 m2, manželská posteľ a poschodová posteľ. Izba s kobercom, bez balkónu. Kúpeľňa so sprchou, WC.
Rodinná izba - 4-6 osôb, cca 30-32 m2, 2 prepojené izby (môžu a nemusia byť oddelené dverami, niekedy poschodová posteľ). Kúpeľňa so sprchou, WC (niekedy 2 kúpeľne).
Panorama Deluxe -1-4 osoby, cca 30 m2. Pohodlná renovovaná kúpeľňa s vaňou a sprchou, WC. Balkón.
2-posteľová izba Economy - 2 osoby, cca 16-20 m2, izba s kobercom, bez balkónu a výhľadu. Kúpeľňa so sprchou, WC.

Stravovanie:
 Polpenzia bez nápojov: raňajkový bufet, na večeru výber z menu so zeleninovým bufetom


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchod 14-20h00, odchod do 10h00) s polpenziou
Lyžiarska permanentka Livigno na 6 dní
Wifi v celom hoteli
Využívanie Panorama Village Spa (3.000 m2) s bazénom, wellness zónou a telocvičňou
Využívanie novej detskej herne


Zľavy pre deti na izbe s 2 rodičmi
Deti 0-2 roky ... zdarma (jedlo sa platí samostatne v reštaurácii)
Deti 3-11 rokov ... zľava -50 %
Od 12 rokov ... zľava -30%
V rodinnej izbe môže byť max. 5 postelí, pričom sa platí 3x cena ako pri dvojposteľovej izbe a 2x cena so zľavou 30%.


Služby za povinný príplatok
Pobytová taxa
Služby za nepovinný príplatok
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Malé zviera (10 € /deň), detské postieľka (5 € /deň), župan (15 € /deň + kaucia 10 €), kľúčik k trezoru (kaucia 10 €), práčovňa



Generované systémom ProfiTour