Fenals Garden Hotel

Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona), Lloret de Mar
Kód zájazdu: 1323976
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Fenals Garden Hotel

TV herňa chladnička,minibar jacuzzi, vírivka sauna parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén fitness centrum trezor klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 29 km
Vzdialenosť od pláže: 350 m

Poloha:
Fenals Garden Hotel sa nachádza v pokojnej lokalite na okraji mesta Lloret de Mar, len 350 metrov od pláže. Neďaleko sa nachádza veľký výber miestnych barov a rušných obchodov. Hlavné centrum letoviska je vzdialené len krátku jazdu autobusom od hotela. Hotel je elegantne zariadený, má priateľskú atmosféru a dobré služby. Je skvelou voľbou pre rodiny a páry, ktoré hľadajú relaxačnú dovolenku v populárnom a módnom španielskom letovisku.
Vzdialenosť od letiska GRO cca 29 km.
Vzdialenosť od letiska BCN cca 89 km.


Služby hotela:
Plne klimatizovaná vstupná hala s 24 hod. recepčnou službou; zmenáreň, prenájom áut, exkurzie, 2 výťahy, ústredné kúrenie a klimatizácia v celom hoteli. Parkovacie miesta sú k dispozícii na požiadanie a za miestny poplatok. Bazén so slnečnou terasou a lehátkami, sauna, fitness centrum, Jacuzzi (miestne poplatky) a vnútorná herňa. Detský bazén, ihrisko v záhradách, televízia (satelitná TV) a priestor pre detské hry.

Ubytovanie:
K dispozícií sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s dvoma prístelkami. Funkcie izby: ensuite - súkromná kúpeľňa, minichladnička (miestny poplatok), žehliaca doska a žehlička, sušič na vlasy, SAT TV, telefón, trezor (miestny poplatok), klimatizácia, kúrenie, hudba, upratovanie a nádherný balkón alebo terasa. Detská postieľka je k dispozícii za cca 6€/deň.


Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotelová reštaurácia servíruje jedlo formou bufetu, bar pri bazéne a trendy bar/kaviareň s 2 satelitnými TV, biliard a internetový kútik a živá hudba niekoľkokrát v týždni.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Generované systémom ProfiTour