Advent na zámku Schloss Hof

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Schloss Hof
Kód zájazdu: 1327790
Cena od: 30 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

21.12.2024 1 deň First Minute 30 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Iskry svetiel, blikot sviečok, rozžiarené oči detí aj dospelých - presne takto vyzerá atmosféra vianočnej dedinky na zámku Schloss Hof. Počas predvianočných víkendov sa otvoria brány zámockého areálu, ktorý sa premení na adventný trh.
Okolo 100 stánkov vám ponúkne nápady na vianočné darčeky – od ozdôb na vianočné stromčeky, cez figúrky do betlehemov a hračky až po diela z dreva a sviečky.
Chuťové poháriky si môžete uspokojiť z ponuky vareného vína, punču, pečených gaštanov, pražených mandlí a sladkého vianočného pečiva a medovníkov. 
Pri prehliadke zámku sa veľa dozviete o zaujímavej histórii zámku, ktorý patril najskôr Eugenovi Savojskému a neskôr získala toto vidiecke sídlo Mária Terézia a často tu celá rodina trávila vzácne chvíle oddychu. Prejdete si apartmány, slávnostnú sálu, spálňu a kaplnku. Schlosshof sa považuje za najväčší zámocký vidiecky komplex v strednej Európe.
Uvidíte nádherné jasličky vyrobené z dreva a dozviete sa niečo nové o technike a tradícii stavania jasličiek. 
Pestrý program ponúkame aj pre najmenších návštevníkov: pečenie vianočného pečiva, majstrovanie v dielničkách a na deti tu čaká kúzelník a rozprávkar, historická trieda, kde deti môžu napísať list Ježiškovi, špeciálne detské prehliadky až po jazdenie na poníkoch, kúzelnícky les, živé jasličky a mnoho iného.

Približné časy odchodov z jednotlivých nástupných miest:
Nitra - cca o 9:00 hod.
Sereď - cca o 9:30 hod. 
Trnava - cca o 9:45 hod. 
Bratislava - cca o 10:30 hod.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
obojsmerná miestenka 5 € /osoba ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky :
Nitra 6 € (garantovaný zvoz),
Sereď 6 € (garantovaný zvoz),
Trnava 6 € (garantovaný zvoz),
Bratislava – bez príplatku. 
Všetky nástupné miesta budú realizované.
komplexné vstupné na adventný zámocký trh a do zámku Schlosshof - 20,00 € / dospelá osoba, 12 € / deti
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Schloss hof

Generované systémom ProfiTour