Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore

Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - Pohľad na mesto Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - trhy Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - Pohľad na mesto Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - dekorácie v meste Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - trhy Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - trhy Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - Pohľad na mesto Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore - Pohľad na mesto Salzburg - Čertovská družina v soľnej komore
Destinácia: Rakúsko
Kód zájazdu: 1352114
Cena od: 280 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

23.11.2024 2 dni First Minute 280 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:

2-dňový autokarový zájazd
Navštívime zimné záhrady i adventné slávnosti na nádvorí zámku Hellbrunn, pozrieme si pochod čertov a poprechádzame sa po krásnom predvianočnom Salzburgu.

1. deň:
Odchod zo Slovenska cca o 06:45 h, príchod do zimných záhrad zámku Hellbrunn pri Salzburgu. Počas Adventu máte možnosť na jeho nádvorí obdivovať ukážky tradičnej výroby, adventné vence a vianočné ozdoby. Odchod do okúzľujúceho barokového Salzburgu (UNESCO). Počas predvianočných sviatkov sa mení na rozprávkové javisko, nad ktorým sa vypína pevnosť Hohensalzburg. Zostane nám dostatok voľného času na návštevu vianočných trhov. Večer odštartuje ďalší z tradičných pochodov čertov. Odchod do hotela.

2. deň:
Raňajky. Prvou zástavkou bude jazerný zámok Ort pri meste Gmunden (známy zámocký Hotel Ort z TV seriálu). Zo zámku pokračujeme za vianočnou atmosférou do idylického mestečka Hallstatt. Čaká nás krátka prechádzka a vychutnávanie si zimnej pohody na Hlavnom námestí. Počas adventného víkendu sa zaplní stánkami s tradičnými prácami. Prehliadka miestneho kostola, možnosť vyviezť sa pozemnou lanovkou na vyhliadkovú plošinu nad mestečkom. Návrat do Bratislavy cca 22:30 h.

Ubytovanie:
2*/3* hoteli/penzióne 

Stravovanie:
Raňajky.  

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 1x ubytovanie s raňajkami v hoteli/penzióne 2*/3*. Miestneho sprievodcu v Salzburgu. Sprievodca CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Lanovku. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie..

Generované systémom ProfiTour