Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu

Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd Big Ben Oxford Univerzita Windsor Castle Vojaci-Londýn Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd Londýn s výletom do Windsoru a Oxfordu, poznávací zájazd
Destinácia: Veľká Británia, Anglicko
Kód zájazdu: 1356188
Cena od: 1 273,22 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

26.03.2025 5 dní First Minute 1 273,22 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Popis zájazdu

Lesk Londýna si vás dokáže podmaniť cez Big Ben, Picadilly Circus, Westminster, Trafalgar Square, obrovským kolesom "London Eye", rušnými ulicami a typickým aristokratickým šarmom. Slávne je kráľovské observatórium Greenwich, kde prechádza nultý poludník a rozdeľuje tak Zem na východnú a západnú pologuľu. Za bránami tohto svetového mesta leží historické mesto Oxford so svoju slávnou univerzitou a nesmrteľným príbehom Harryho Pottera ako aj Windsor, kde uvidíte sídlo kráľovskej rezidencie a kaplnky. 

1. deň:
Odletíme do Londýna a po prílete sa presunieme do hotela. Prehliadku Londýna začneme v časti City, kde navštívime Katedrálu sv. Pavla, prejdeme sa po Tower Bridge a deň zakončíme prehliadkou bývalej zbrojnice a obávanej väznice Tower of London.

2. deň:
Dnes nás čaká prechádzka Westminstrom: Buckinghamský palác (v prípade dostupnosti možnosť sledovať výmenu stráží), Parlament, BigBen, Westminster Abbey, London eye, TrafalgarSquare, Picadilly Circus.

3. deň:
Po raňajkách sa vyberieme na výlet do historického Oxfordu, univerzitného mesta, kde sídli prestížna Oxfordská univerzita, patriaca medzi najlepšie na svete. Práve priestory tejto univerzity inšpirovali autorku kníh o Harrym Potterovi k vytvoreniu čarodejníckej školy Rokfort. Prehliadka mesta. Pokračujeme do Windsoru, mesta s dlhou a veľmi bohatou históriou. Prehliadka kráľovskej rezidencie a kaplnky..

4. deň:
Výlet do Greenwichu, prehliadka Kráľovského Observatória, nultý poludník. Plavba po Temži z Greenwichu do Westminstru. Pokračovanie prehliadkou štvrte Kensinghton, koncertná sála Royal Albert hall a možnosť návštevy technického, prírodovedného, či umelecko--historického múzea.

5. deň:
Možnosť návštevy múzea Madame Tussauds alebo Britského múzea, resp. voľno na nákupy na známej Oxford street. Transfer na letisko, odlet z Londýna, transfer do Bratislavy/Viedne.


Poznámka:
Zmena programu, letových časov a odletových miest vyhradená.   


Ubytovanie:
4x ubytovanie v hoteli 3*.

Stravovanie:
4x raňajky.


Doprava:
Letecká.


Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Letiskové transfery (v prípade odletu mimo Bratislavy). Transfer letisko – hotel – letisko. Celodenný autokarový výlet do Windsoru a Oxfordu. Vstup do kráľovského sídla vo Windsore, 4 x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami. Sprievodcu CK.  

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Londýne. Vstupy. Cestovné poistenie.  

Generované systémom ProfiTour